Teatrul de Stat

Festivalul teatrului scurt

Descriere
Istoric
Ediția 2010

Trupa "Iosif Vulcan"

Stagiunea 2010-2011




Newsletter

Dacă doriţi să fiţi la curent cu noutăţi despre noi, abonaţi-vă la newsletter.



Receive HTML?

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Programul săptămânii

Joi, 11 noiembrie 2010,
ora 19.00, Sala Studio
GIRODINA
de Jean-Claude Carriere,
regia artistică Petre Panait

Vineri, 12 noiembrie 2010,
ora 19.00, Sala Studio
SOARE PENTRU DOI
de Pierre Sauvil, regia artistică Daniel Vulcu
    
Rezervări bilete

Chestionar

Ce părere aveţi despre teatrul în spaţii neconvenţionale?
 

Programul casei de bilete

Marţi - Sâmbătă: 10-13 şi 17-19
Duminică: 17-19
Luni: închis

Telefoane: 0259-401 140

Autentificare



O duminică magică la Oradea
Recomandă această pagină pe:

„Ne-am speriat, ne-a fost puţin teamă, dar ne-am şi amuzat şi i-am iubit pe toţi...” sunt câteva din impresiile trăite de micuţii spectatori prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor , Duminică, 07 noiembrie 2010 cu ocazia premierei spectacolului pentru copii „Vrăjitorul din Oz”.
Este adevărat că jocul cu adevărat profesionist al actorilor trupei de teatru „Iosif Vulcan” a făcut ca personajul Vrăjitoarea, de care s-au temut puţin copiii,  să fie foarte real. De altfel, toate personajele din „Vrăjitorul din Oz” au prins viaţă sub bagheta magică a regizorului Dan Mirea. Au fost atât de convingătoare ! Reacţia copiilor din sală pe toată durata spectacolului poate fi greu descrisă în cuvinte. Au râs, s-au speriat, au cântat împreună cu Dorothy, Toto, Omul de Paie, Omul de Tinichea şi Leul cel Fricos şi au aplaudat. Încă de la primele „acorduri” ale piesei, micuţii au reacţionat pozitiv. Au uitat vreme de o oră şi jumătate unde sunt. S-au lăsat purtaţi de „tornada” din poveste pe căi nebănuite spre Ţara lui Oz.
Cu alte cuvinte, spectacolul „Vrăjitorul din Oz” a fost un succes. Sala Casei de Cultură a Sindicatelor a fost arhiplină. Inimile copiilor au bătut la unison. Au avut emoţii pentru personajele din poveste şi s-au bucurat când acestea au reuşit să treacă peste hopurile ce le-au apărut în cale. „Vrăjitorul din Oz”, aşa cum a fost prezentat la Oradea, este cu adevărat un spectacol pentru copii. Când cei cinci prieteni au coborât de pe scenă şi au interacţionat cu micii spectatori, frenezia a cuprins întreaga sală. Bucuria micuţilor surprinşi de întâlnirea cu personajele îndrăgite a fost de fapt răsplata actorilor. Este adevărat că ne-am dorit ca această piesă să placă şi ne-am imaginat chiar că va avea succes, dar cei mici ne-au depăşit aşteptările.
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack